6 December 2017

Helgtrafik jul och nyår 2017/2018

Jul och nyår börjar så smått närma sig och vi vill redan nu informera alla våra samarbetspartner om trafik, avgångar och ankomster så att ni kan planera era transporter för jul- och nyårshelgen. Vi finns på plats alla klämdagar, redo för att ta hand om dina logistik- och transportbehov.

Här visas generella datum för sista utlastningsdag med framkomst före jul gällande våra internationella transporter. Vi kommer att prioritera dig som kund och göra allt i vår makt för att bibehålla den service vi under normala omständigheter har avtalat. Men precis som de flesta andra transportörer lider vi av begränsad kapacitet under jul- och nyårsveckorna.

Under denna period med begränsad kapacitet kan senare datum vara möjliga för era transporter. Lastning under mellandagarna kan ske i mån av tillgång till bilar med framkomst efter nyårs-trettonhelgen. För begärda transporter kan extra kostnader uppstå under denna period, vilket avtalas från fall till fall.

Ta kontakt med er ordinarie kontaktperson hos oss för att närmare bli informerad om dina leveranser till och från kontinent.

schedule17-18

Alla uppdrag utförs enligt NTG Continent AB’s gällande transportvillkor.