7 November 2018

Helgtrafik jul och nyår 2018/2019

Jul och nyår börjar så smått närma sig och vi vill redan nu informera alla våra samarbetspartner om trafik, avgångar och ankomster så att ni kan planera era transporter för jul- och nyårshelgen. Vi finns på plats alla klämdagar, redo för att ta hand om dina logistik- och transportbehov.

Det råder fortfarande stora utmaningar på marknaden gällande kapacitets- och chaufförsbristen. Därför ber jag er vänligen ha förståelse att detta påverkar vår tillgänglighet under jul och nyårsveckorna som redan är tuffa veckor med hög efterfrågan på transport.

Här visas generella datum för sista utlastningsdag med framkomst före jul gällande våra internationella transporter. Vi kommer att prioritera dig som kund och göra allt i vår makt för att bibehålla den service vi under normala omständigheter har avtalat.

Vi vill betona att, om du behöver specialarrangemang eller det råder osäkerhet omkring nedan nämnda avgångar och ankomster, vänligen kontakta er ordinarie kontaktperson hos oss för att närmare bli informerad om dina leveranser till och från kontinenten.

Jul och Nyar 18_19

Avgång Jul och Nyår 2018/2019

Alla uppdrag utförs enligt NTG Continent AB’s gällande transportvillkor.