Om oss

NTG Continent AB är ett framgångsrikt privatägt transportföretag som erbjuder skräddarsydda transportlösningar inom de flesta områden.

Våra kunder kan välja mellan land-, sjö- eller flygtransporter – oavsett vilket garanterar vi att ditt gods säkert når sin slutdestination. NTG Continent AB är en del av Nordic Transport Group, och tillsammans med NTG Solutions AB, NTG Växjö AB och NTG Cargoworld AB kan vi fokusera ännu mer på dina behov och säkra ett samarbete för de olika marknaderna.

Alla transporter till och från sverige anpassas och koordineras från vårt centralt placerade huvudkontor i Malmö. Utöver Malmö styrs transporterna även från våra kontor i Jönköping och Växjö.

Våra duktiga medarbetare sitter redo att hantera dina försändelser till och från Europa och följer dem hela vägen fram till slutdestinationen med hjälp av de senaste tekniska hjälpmedlen. Vår vältrimmande och välfungerande logistikapperat säkerställer att din försändelse inte behöver belastas med överflödiga transportkilometer och tidsspill. Vi kan även erbjuda våra kunder crosstrade-transporter som är en transport mellan olika länder i Europa.