Vårt erbjudande

Vi är till för att leva upp till de höga krav du har på ett flexibelt och tryggt transportbolag. Vi garanterar vår kunder att ert gods säkert når sin slutdestination.

NTG Continent AB är en del av Nordic Transport Group, och tillsammans med NTG Solutions AB, NTG Växjö AB, NTG East och NTG Global AB kan vi fokusera ännu mer på dina behov och säkra ett samarbete för de olika marknaderna.

Alla transporter till och från Sverige anpassas och koordineras från vårt centralt placerade huvudkontor i Malmö. Utöver Malmö koordineras transporterna också från vårt kontor i Göteborg och även från vårt kontor i Antwerpen.

Våra duktiga medarbetare sitter redo att hantera dina försändelser till och från Europa, och följer dem hela vägen fram till slutdestinationen med hjälp av de senaste tekniska hjälpmedlen. Vår vältrimmande och välfungerande logistik säkerställer att din försändelse inte behöver belastas med överflödiga transportkilometer och tidsspill. Vi kan även erbjuda våra kunder Crosstrade-transporter som är en transport mellan olika länder i Europa